Algebehandling

Professionelle algebehandling til hele Danmark

Din professionelle algebehandling af tage til private og erhverv i hele Danmark. Vi mindsker din risiko i at investere i et helt nyt tag.

Hvorfor er det vigtigt at beskytte sit tag mod alger og mos?

Ved en algebehandling mindsker du risikoen i at investere i et nyt tag. De største årsager for at man investerer i et nyt tag er bl.a. på grund af frostsprængninger og ved alger og mos på taget. Alger og mos er især glade for de varme sommerperioder og regnfulde forårsperioder. Her får de mulighed for at holde på fugt, der i vinterperioden kan give frostsprængninger på dit tag. Samtidigt er alger og mos generelt dårligt for taget. De kan bl.a. slå rødder ned i dit tag, som kan ødelægge dine tagplader, forskubbe tagpladerne, og give vandgennemtrængning og skabe utæthed. Men med den rette vedligeholdelse i tide kan du sikre en forlænget levetid på dit tag.

Effektiv algebehandling af dit tag

Hos Tagrens Danmark tilbyder vi en effektiv algebehandling af alle tage i Danmark. Har du derfor et nyt eller et ældre tag, kan du trygt stole på os. Vi fjerner og forebygger dit tag mod alger og mos på den mest effektive måde. Vores største formål er at du som kunde til enhver tid er tilfreds med vores tagrensning . Derfor forlader vi aldrig dit hjem eller firmaets bygning, før begge parter er 120% tilfredse med det endelige resultat. Kun på den måde kan vi sikre dig den bedst mulige algebehandling i den bedste kvalitet.

Skal du have professionel hjælp til algebehandling, så kontakt os allerede i dag. Vi varetager din opgave uanset størrelse og omfang, hvor vi også hjælper dig med facaderens, fliserens, tagmaling og tagrens.

Skriv til os


    3 gode grunde til en algebehandling af dit tag

    Anmeldelser fra andre kunder

    Prisen på en algebehandling

    Det er vigtigt for os, at vi får vurderet og udført den mest effektive løsning på dit tags behov. Om dit tag har behov for en tagrens, algebehandling, eller andet tagrens arbejde, får vi udført den mest optimale tagrens løsning. Vil du gerne have et servicetjek på dit tags behov? Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som er helt uforpligtende. Giv os et kald på telefonen: 30 14 42 00 for at bestille en tid eller udfyld vores kontaktformular.