Facaderens

Professionel facaderens af alle typer facader

En fornyelse af alle facader til private og erhverv i hele Danmark. Vi får dine facader til at se nye ud ved professionel facaderens
 

Rengøring af mure og vægge med facaderens

Trænger dine facader til en grundig afrensning? Er du usikker på, hvilken facaderens, du har behov for? Hos Tagrens Danmark har vi en masse erfaring med facaderens af alle typer overflader. Har du derfor behov for murstenrens, betonrens eller en helt tredje facaderens, vil vi til enhver tid hjælpe og vejlede dig med den mest optimale rensning efter dine facaders behov.

Råd og vejledning igennem hele forløbet

Ingen facader er ens, derfor tilpasser vi altid vores løsninger efter dine facaders behov. Men hvad betyder det for dig og har det en effekt på din facaderens? For at gøre det helt klart, har det ingen effekt på din facaderens. Vi vil have ligeså meget fokus på din tilfredshed og dine facaders behov, som vi vil have på vores tidligere kunders behov. Derfor kommer vi altid med personlige råd og vejledning til dig om dine facader. På den måde sikrer vi, at du får den bedste service hele vejen igennem din facaderens. Det er vigtigt for os, at du er 120% tilfreds med vores service gennem hele processen. Samtidigt med at vi fremtidssikrer dine facader.

Skriv til os


  Hvorfor er det vigtigt med facaderens

  Alger og mos er dine facaders værste fjende. De indeholder vand i deres rødder, hvilket gør det svært for dine facader at tørre. Det betyder, at rødderne i vinterperioden kan udvide sig og lave små revner, som man ofte ser ved ældre bygninger. Bliver der ikke foretaget en facaderens i tide, kan det i værste tilfælde skade bygningen, som kan føre til dyre reparationer.
   
  Vi hjælper dig med at spare for de dyre reparationer, samtidigt vil vi løbende komme med råd og vejledning. Vejledningen har til formål, at fremtidssikre at dine facader altid ser kniv skarpe ud. Vores råd og vejledning kommer bl.a. til at dække over:
   

  Anmeldelser fra andre kunder

  Prisen på facaderens

  Vores mål er, at vi får vurderet og udført den mest effektive løsning på dine facaders behov. Derfor kan prisen på rensning af dine facader variere ud fra dine facade løsninger. Har dine facader behov for en algebehandling (Interne links), eller en anden facaderensning? Du kan trygt stole på, at  vi får udført den mest optimale facade løsning efter dine facaders behov. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. Giv os et kald på telefonen: 30 14 42 00 for at bestille en tid eller udfyld vores kontaktformular.