Fliserens

Effektiv fliserens til hele Danmark

Fliserens med fokus på det mest effektive resultat til private og erhverv i hele Danmark. Vi får dine fliser til at se nye ud igen.

Professionel fliserens sparer dig for en masse tid og kræfter

De fleste som bor i hus kender til problemerne med rensning af dine fliser. Du bruger en masse tid og kræfter på at få renset dine fliser, men intet hjælper. Hos Tagrens Danmark har vi mange års erfaring med rensning af fliser i haven, indkørslen og på terrassen. Har du derfor problemer med alger, mos og flisepest, der får stenene til at se ujævne og farveløse ud, kan du til enhver tid kontakte os på telefon: 30 14 42 00

Effektivitet er i vores DNA

Effektivitet har altid været en central rolle for alt det, vi foretager os. Men hvad betyder effektivitet for os og hvilken fordel giver det dig? Vi ved at tilfredse kunder ikke kommer af sig selv. Derfor har vi altid fokus på at du som kunde, altid er tilfreds med vores arbejde. Det indebærer at vi aldrig går i kompromis med kvaliteten og servicen i vores serviceydelser til dig. Derfor bruger vi kun de bedste udstyr, som sikrer dig et flot og langtidsholdbart resultat på bl.a. din fliserens, tagrens, tagmaling og algebehandling 

Skriv til os


  Fliserens og imprægnering

  Trænger dine fliser til en kærlig hånd? Er der en masse grå pletter overalt på dine fliser? Når fliserne har mistet sin oprindelige farve og er fyldt med grågrønne alger, mos og flisepest er det på tide at få en rensning af dine fliser. Hvis man ikke renser fliserne med en professionel fliserensning, vil alger, mos og flisepesten med tiden dække større arealer af dine fliser. Men med en fliserens og en imprægnering fra Tagrens Danmark vil vi med garanti sikre dig, at du får fliser, der ser ud som nye igen.
   
  En imprægnering af dine fliser vil desuden sikre dig, at dine fliser er modstandsdygtige over for alger, mos, flisepest og andet skidt. Samtidig får du et resultat, der vil vare i mange år, da imprægneringen beskytter dine fliser.

  Større behov for bekæmpelse af flisepest

  Klimaforandringerne i Danmark kan i den grad ses på mængden af flisepest i de danske haver og indkørsler. 
  Det er bl.a. det mere fugtige klima om vinteren, som gør til at algerne og flisepesten gror mere end nogensinde før. 

  De bedste forhold for alger og flisepest er nemlig det fugtige klima og steder som ikke bliver ramt af så meget sollys. Har du udendørs fliser i haven, indkørslen eller terrassen som ofte er i skygge og uden sollys, så kan dine fliser hurtigere blive udsat for alger og flisepest. Dermed vil der i takt med det mere fugtige vejr og klimaforandringer være et større behov for en fliserensning. 

  Er dine fliser angrebet af flisepest, mås eller alger, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at forvandle dine fliser fra kedelige og grå, til nye og flotte igen.

  Flisepest på terrassen

  Flisepesten kan hurtigt sætte en stopper for lysten til at opholde sig ude på sin terrasse om sommeren. Vi kan hjælpe dig med dette problem og står altid klar til at rense dine fliser.

  Når du vælger os, kan du være sikker på et holdbart og flot resultat. Efter en fliserensning vil dine fliser fremstå som værende nye igen og du vil opleve at få nyt liv til din terrasse. 

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud og bliv klar til at nyde sommeren ude på terrassen igen. 

   

  Flisepest i indkørslen

  Har du en indkørsel som er angrebet af alger, flisepest eller mås? Så vil der være gode grunde til at få udført en fliserensning, samt en imprægnering. Indkørslen er ofte en del af det som folk kan se ude fra gaden af. Derfor vil det være med til at give et flot visuelt og æstetisk look, hvor fliserne kan komme til at se helt nye ud. 

  Flisepesten og algerne kan gøre fliserne mere glatte, når det er fugtigt vejr. Det er vigtigt at dine biler holder på et skridsikkert underlag og specielt hvis du har en hævet eller stejl indkørsel. Med en fliserensning vil du også kunne få et mere skridsikkert underlag, så dine biler kan blive sikkert holdende i indkørslen.

  De rette behandlinger til de rette fliser

  Når vi arbejder med at fjerne alger, flisepest og mås mellem fliserne, så gør vi det med omtanke for hvilke fliser det drejer sig om. Nogle fliser er mere hårdfør end andre. 

  Vi er omhyggelige med vores arbejde og vi sikrer dig en rigtig behandling af dine fliser. Hos os er du garanteret et holdbart resultat, som vil være beskyttende over for angreb af flisepest på dine fliser og dermed give et flot resultat mange år ud i fremtiden.

  Anmeldelser fra andre kunder

  Priser på fliserens

  Der er mange, som ringer ind for at høre, hvad en fliserens koster. Den endelige pris på en rensning af dine fliser kan variere ud fra den service, som dine fliser har behov for. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig, som er helt uforpligtende på din fliserens. Giv os et kald på telefonen: 30 14 42 00 for at bestille en tid eller udfyld vores kontaktformular.