Fliserens

Effektiv fliserens til hele Danmark

Fliserens med fokus på det mest effektive resultat til private og erhverv i hele Danmark. Vi får dine fliser til at se nye ud igen.

Professionel fliserens sparer dig for en masse tid og kræfter

De fleste som bor i hus kender til problemerne med rensning af dine fliser. Du bruger en masse tid og kræfter på at få renset dine fliser, men intet hjælper. Hos Tagrens Danmark har vi mange års erfaring med rensning af fliser i haven, indkørslen og på terrassen. Har du derfor problemer med alger, mos og flisepest, der får stenene til at se ujævne og farveløse ud, kan du til enhver tid kontakte os på telefon: 30 14 42 00

Effektivitet er i vores DNA

Effektivitet har altid været en central rolle for alt det, vi foretager os. Men hvad betyder effektivitet for os og hvilken fordel giver det dig? Vi ved at tilfredse kunder ikke kommer af sig selv. Derfor har vi altid fokus på at du som kunde, altid er tilfreds med vores arbejde. Det indebærer at vi aldrig går i kompromis med kvaliteten og servicen i vores serviceydelser til dig. Derfor bruger vi kun de bedste udstyr, som sikrer dig et flot og langtidsholdbart resultat på bl.a. din fliserens, tagrens, tagmaling og algebehandling 

Skriv til os


  Fliserens og imprægnering

  Trænger dine fliser til en kærlig hånd? Er der en masse grå pletter overalt på dine fliser? Når fliserne har mistet sin oprindelige farve og er fyldt med grågrønne alger, mos og flisepest er det på tide at få en rensning af dine fliser. Hvis man ikke renser fliserne med en professionel fliserensning, vil alger, mos og flisepesten med tiden dække større arealer af dine fliser. Men med en fliserens og en imprægnering fra Tagrens Danmark vil vi med garanti sikre dig, at du får fliser, der ser ud som nye igen.
   
  En imprægnering af dine fliser vil desuden sikre dig, at dine fliser er modstandsdygtige over for alger, mos, flisepest og andet skidt. Samtidig får du et resultat, der vil vare i mange år, da imprægneringen beskytter dine fliser.

  Anmeldelser fra andre kunder

  Priser på fliserens

  Der er mange, som ringer ind for at høre, hvad en fliserens koster. Den endelige pris på en rensning af dine fliser kan variere ud fra den service, som dine fliser har behov for. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig, som er helt uforpligtende på din fliserens. Giv os et kald på telefonen: 30 14 42 00 for at bestille en tid eller udfyld vores kontaktformular.