Tagmaling

Tagmaling til hele Danmark

Din professionelle tagmaler til private og erhverv i hele Danmark. Vi fokuserer til enhver tid på at levere en effektiv tagmaling efter dit tags behov.

Tagmaling med dit tags behov i fokus

Når man arbejder med tagmaling, er det vigtigt, at man er særdeles detalje orienteret. Derfor har vi udformet en effektiv 3 steps proces, hvilket kommer dig som kunde til gode. Processen går ud på, at vi:
 
  1. Undersøger for defekte tagplader, som kan føre til unødig vandindtrængen.
  2. Vurdering om en eventuelt tagrensning og algebehandling er en nødvendighed.
  3. Tagmaling efter aftale.
 
Hvad betyder det så for dig?
Hos Tagrens Danmark er det en principiel sag, at effektiviteten altid er i centrum. Derfor er det en selvfølge for os at god service og høj kvalitet, er kernen i vores arbejde. Kun på den måde kan vi sikre dig den bedst mulige tagrenservice efter dit tags behov.

Tagrens og maling

For at dit tag får mest ud af sin tagmaling, er det en nødvendighed at fjerne snavs, alger og mos fra taget. Det giver både din tagmaling den bedst mulige effekt. Desuden vil en tagrens og maling forlænge tagets levetid med op til 15 år og kan derfor være en god og forholdsvis billig investering.
Det er ikke altid nødvendigt, at dit tag skal have en tagrens og maling. Men i nogle tilfælde kan det blive en nødvendighed. Én ting kan du til enhver tid være sikker på. Vi vil guide og informere dig igennem hele processen. Lige fra at have undersøgt dit tags behov, til at vi maler det med en tagmaling.
 

Skriv til os


    Anmeldelser fra andre kunder

    Priser på tagmaling

    Prisen på en tagmaling kan variere sig ud fra dit tags behov og arealet, som skal males. Hos Tagrens Danmark udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til din tagmaling. Giv os et kald på telefonen: 30 14 42 00 for at bestille en tid eller udfyld vores kontaktformular.