Tagrens

Tagrens Danmark

Din professionelle tagrensning af tage til private og erhverv i hele Danmark. Vi har altid fokus på at levere et effektivt arbejde af høj kvalitet, god tagrensning og til en fornuftig tagrens pris.

Tagrens med din tilfredshed i centrum

Har du problemer med alger og mos på dit tag? Ønsker du en effektiv løsning på din tagrensning? Hos Tagrens Danmark har det en central rolle, at du som kunde altid er tilfreds med vores tagrensning. Derfor har vi valgt altid at have fokus på effektivitet. Det er nemlig vigtigt for os, at god service og høj kvalitet er centerpunktet i vores tagrens arbejde. Kun på den måde kan vi sikre dig den bedst mulige tagrensning i den bedste kvalitet.
 
Uanset om det drejer sig om et nyt eller gammelt tag, kommer det ikke til at gøre nogen forskel for os.  Vi vil altid tilbyde dig den tagrenservice, som dit tag har behov for. Har du derfor brug for en tagrenservice i form af;
 
 1. Tagrensning af mos
 2. Eller noget helt andet
 
Så står vi hos Tagrens Danmark altid til råd og vejledning!

Skriv til os


  Råd og professionel vejledning for dig og dit tag

  Vores fokus vil altid være på dig som kunde. Af den baggrund har vi udformet en simpel proces med 3 steps. Processen går ud på, at vi hjælper dig med at finde den mest optimale løsning på dit tags behov.
   
  Vi rådgiver dig, hvor den sidste og endelige beslutning er helt op til dig.

  Anmeldelser fra andre kunder

  Priser på tagrens

  Vi får en masse henvendelser om prisen for en effektiv tagrensning. Den endelige pris variere sig ud fra arealet, som skal renses. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig, som er helt uforpligtende på din tagrens. Giv os et kald på telefonen: 30 14 42 00 for at bestille en tid eller udfyld vores kontaktformular.